Ποιοι είμαστε

Angelakis Digital

Η Εταιρεία

Angelakis Digital

Η Angelakis Digital είναι μια εταιρεία εκτυπώσεων με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκτύπωση. Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες μας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εκτύπωσης με οικονομικές τιμές - ταχύτητα - συνέπεια - αξιοπιστία.

  • Συνέπεια
  • Αξιοπιστία
  • Ταχύτητα
  • Υποστήριξη
Angelakis Digital | Δημιουργικές Υπηρεσίες
Εξειδικευμένες

Δημιουργικές Υπηρεσίες

Angelakis Digital | Ολοκληρωμένες Λύσεις
Καινοτόμες

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις «ANGELAKIS digital» είναι κομμάτι της εκδοτικής εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ» με έντονη παρουσία 50 χρόνων, προσφορά στο καλό και ποιοτικό βιβλίο και πάντα «Με σεβασμό στον αναγνώστη».

Ο 21ος αιώνας μάς προσέφερε νέες προοπτικές για τελειότερες εκτυπώσεις-εκδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των εκδόσεων εγγυόμαστε υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και ανταγωνιστικές τιμές για οποιαδήποτε εργασία στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και την παραγωγή παντός είδους εντύπου σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα.

Με εξειδίκευση και κάθετη παραγωγή στον χώρο των εκτυπώσεων και εκδόσεων, αναλαμβάνουμε το δημιουργικό, το μοντάζ, την εκτύπωση (μονόχρωμη-τετράχρωμη), τη σελιδοποίηση, τη βιβλιοδεσία (σπιράλ, κολλητή, ραφτή, καρφίτσα), την πλαστικοποίηση (απλή ή πολλαπλών επιστρώσεων) , ειδικό εξοπλισμό κοπής συσκευασίας, περιμετρικής κοπής και την αποστολή της παραγγελίας σας. Τυπώνουμε σε όλες τις διαστάσεις, όσα ακριβώς αντίτυπα θέλετε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με τα πλέον σύγχρονα μέσα παραγωγής, άρτιες εργασίες επικοινωνίας και διαφήμισης, όπως έντυπο, βιβλίο, διαφημιστικό, αφίσα, επαγγελματική κάρτα, εισιτήρια, κ.ά. με το χαμηλότερο κόστος και την καλύτερη ποιότητα.

Στην εταιρεία μας με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των εκτυπώσεων και αξιοποιώντας το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και τον εξοπλισμό μας είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εκτύπωσης σε οικονομικές τιμές.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε στον χώρο σας την εργασία που θα μας αναθέσετε με ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Angelakis Digital

Η Διαδικασία είναι απλή

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ

Προσεκτικά όλες τις ανάγκες σας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Το τέλειο επιθυμητό αποτέλεσμα

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ

Εντός του χρονοδιαγράμματος

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Πείτε μας για τις ανάγκες του project σας