• 2103800239
  • Χαριλάου Τρικούπη 49, Αθήνα

Ποιοι είμαστε;

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις «ANGELAKIS digital» είναι κομμάτι της εκδοτικής εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ» με έντονη παρουσία 35 χρόνων με προσφορά στο καλό και ποιοτικό βιβλίο και πάντα «Με σεβασμό στον αναγνώστη».

Ο 21ος αιώνας μας δίνει νέες προοπτικές για τελειότερες εκτυπώσεις – εκδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο των εκδόσεων εγγυώμεθα υψηλό επίπεδο αισθητικής και ανταγωνιστικές τιμές για οποιαδήποτε εργασία στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και την παραγωγή παντός είδους εντύπου σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα – τιράζ.

Εξειδικευμένοι στην κάθετη παραγωγή στο χώρο των εκδόσεων και εκτυπώσεων, αναλαμβάνουμε το δημιουργικό, τη δακτυλογράφηση, το μοντάζ, τα φίλμς, την εκτύπωση (μονόχρωμη – τετράχρωμη), την σελιδοποιήση ,τη βιβλιοδεσία (σπιράλ, κολλήτη, ραφτή, καρφίτσα), την πλαστικοποιήση (απλή ή πολλαπλών επιστρώσεων), UV και την αποστολή της παραγγελία σας. Τυπώνουμε σε όλες τις διαστάσεις, όσα ακριβώς αντίτυπα θέλετε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με τα πλέον σύγχρονα μέσα παραγωγής άρτιες εργασίες επικοινωνίας και διαφήμισης, είτε είναι βιβλίο, διαφημιστικό, επαγγελματική κάρτα κ.λ.π. με το χαμηλότερο κόστος.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε στο χώρα σας την εργασία που θα μας αναθέσετε με ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΤΑΧΥΤΗΤΑ…